Az Nmoto elektromos robogók 3 pontban

Az akkumulátortechnológia fejlődésével az elektromos járművek hatótávja drasztikusan javult, így az elektromos robogók praktikusabbak, mint valaha. Az árak már alacsonyabbak, ezzel egyre többen bővíthetik járműparkjukat elektromos kétkerekűvel.

Lvneng Nmoto elektromos robogó gyári vázlat
Lvneng Nmoto elektromos robogó motor gyári vázlat

1. A világ változik

Az elektromos robogók és segédmotoros kerékpárok az utóbbi években különösen Európában és Ázsiában folyamatosan kerülnek ki a legnagyobb vállalatok gyártósorairól. Az olyan világcégek, mint a Lvneng-ből lett Nmoto már egymillió darab elektromos robogót gyártanak évente.

Az e-mobilitás vezető nagyvállalatai jellemzően kínai cégek, és termékeik Kínából érkeznek a környezettudatosságra átálló Európába. Az elmúlt években nem egy modern megjelenésű robogó került piacra, többek között az Nmoto cégtől, akik az ingázókat és a városlakókat célozzák meg elektromos robogóikkal.

2. Az Nmoto története

Az 1999-ben alapított Lvneng E-bike cég ezt a hullámot lovagolta meg, időben és eredményesen. A két helyszínen, Changzhou-ban és Tianjinben több, mint 700 dolgozót foglalkoztató, összesen 220.000 négyzetméteres gyári területű vállalat Kínában közepes méretű vállalkozásnak minősül.

Minőségi biztosítási (teszt) központjuk összesen több, mint 1,5 millió amerikai dollár ráfordításával készült el, mely nagyjából 600 négyzetméter. 10 laboratórium is helyt kapott benne, beleértve a futómű-dinamométer laboratóriumot, a jármű teljesítmény laboratóriumát, a mechanikai teljesítmény laboratóriumot, a sószóró laboratóriumot, az elektromos laboratóriumot, az anyagteljesítmény-laboratóriumot, az integrált laboratóriumot, a környezetvédelmi laboratóriumot, a koordináta mérőlaboratóriumot.

Hatalmas és szerteágazó tapasztalatával és professzionális műszaki K+F csapatával az Lvneng motorok elnyerték a nemzetközi piac tetszését. Annak ellenére,hogy egy kínai márka még mindig nem jól csengő brand a nyugati világban, ez a válallat már nem csak saját innovációs képességeit és technikai színvonalát mutatja be, hanem a kínai gyártósorok erejét és innovációs képességeit is.

A Lvneng 2023-ban kapott teljesen új brand megjelenést, ebbe bele tartozott egy név váltás is: Lvneng -ből Nmoto lett a márkanév. Ebben az évben pedig már ötödjére kapott meghívást a cég a milánói motor show-ra, az EICMA-ra.

3. Az Nmoto elektromos robogók

Jelenleg ezek az Nmoto elektromos robogók kaphatóak:

LX08

Az LX08 robogó paraméterei:

Motor4000w Bosch motor
Akkumulátor2*60V32AH LG Li
Akkumulátor kapacitás2808 Wh
Max. sebesség75 km/h
Max. hatótáv60-100 km
FékElső& hátsó tárcsafék
Mérete (H*Sz*M)1600*700*1180 mm
Súly86 kg
Csúcsteljesítmény4 kW
Nmoto Lvneng LX08 elektromos robogó
Nmoto LX08 elektromos robogó

NCE S

Az NCE S robogó paraméterei:

Motorkefenélküli Bosch agymotor
Akkumulátor1*72V25Ah Li
Akkumulátor kapacitás4896 Wh
Max. sebesség90 km/h
Max. hatótáv90 km
FékHidraulikus tárcsafék
Mérete (H*Sz*M)1955*690*1155mm
Lengéscsillapító:Hidraulikus rugóstagok
Csúcsteljesítmény13.2 kW
Nmoto Lvneng NCE S elektromos robogó
Nmoto NCE S elektromos robogó

NCF S

Az NCF S robogó paraméterei:

Motor4000w Bosch motor
Akkumulátor2*60V34Ah LG Li
Akkumulátor kapacitás4310 Wh
Max. sebesség75 km/h
Max. hatótáv90 km
FékHidraulikus tárcsafék
Mérete (H*Sz*M)1937*725*1233mm
Súly94 kg
Csúcsteljesítmény8.6 kW
Nmoto Lvneng NCF S elektromos robogó
Nmoto NCF S elektromos robogó

+1 Az elektromos robogók akkumulátora

Bár konkrétan nem az Nmoto, de ide tartozik: az elektromos motorok akkumulátoráról született egy igazán hasznos cikk az elektrorider oldalán, melyben minden kérdésre választ kaphatunk, ami az akkumulátorokat érinti.

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu