Daytona e-Viball elektromos robogó

Daytona elektromos robogók

Daytona elektromos robogók

A Daytona Motors gyártóról: az 1942 óta motorokkal és robogókkal foglalkozó cég a görög piac egyharmadát kiszolgálja, azaz minden harmadik kétkerekűt ők adják el. A siker titka, hogy a görög vevők által igényelt modelleket fejleszt folyamatosan, odafigyelve a vásárlói véleményekre, tapasztalatokra és javaslatokra. Az elektromos meghajtású járműveik az egyik legnagyobb EU piacot, a görögöt szolgálják ki, ahol a magas elvárások, nehéz körülmények, és különleges feladatok várnak a járművekre. Mégis, a Daytona Motors és a SYM Motors járműveinek 30-40%-os részesedést szavaz folyamatosan a görög vásárlóközönség, már évtizedek óta. Ezért biztosan tudjuk, ha Athénban a legjobbak között van ez a márka, akkor Magyarországon is teljesítik a vásárlók legkülönlegesebb igényeit is.

Daytona e-Viball elektromos robogó menta

Daytona E-Viball

1.390.000 Ft, részletre is!

6.4 kW

Középmotoros, szíj hajtás, 108 km hatótáv

14″-os kerékméret

Keyless go, rekuperációs rendszer, CBS fék

Daytona e-Viball elektromos robogó piros

Daytona E-Viball Delivery

1.390.000 Ft, részletre is!

6.4 kW

Középmotoros, szíj hajtás, 108 km hatótáv

14″-os kerékméret

Keyless go, rekuperációs rendszer, CBS fék

A jogosítvány kérdése a Daytona esetében

Az elektromos robogók esetében mindig az első kérdés, hogy milyen jogosítvánnyal vezethetőek. A válasz nem ördöngösség: minden motorhoz a kategóriájának megfelelő jogosítvány szükséges. Ebben a cikkben részleteztük az elektromos robogókkal kapcsolatos kérdéseket e témában, további információk ITT is találhatóak.

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu