elektrorider cover Silence elektromos robogó

Szolgáltatásaink

Az elektrorider célja, hogy minőségi elektromos robogókat forgalmazzon és ehhez kapcsolódóan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson.

Csapatunk szakértelemmel rendelkezik az elektromos motorok világában, és ezt a tudást folyamatosan fejlesztjük. Az e-mobilitás egy dinamikusan fejlődő iparág, ahol szinte minden nap tud az ember tanulni valami újat. Szolgáltatásaink körét úgy alakítottuk ki, hogy azzal leginkább igazodjunk a vevői igényekhez és a 21.század követelményeihez, melyek közül kiemelkedik az elektromos robogó bérlés és finanszírozás.

garancia

SZERVIZ ÉS
JÓTÁLLÁS

elektrorider szerviz

Az elektrorider szervizcsapata rengeteg tapasztalattal rendelkezik a motorok műszaki és elektronikai karbantartásával, szervizelésével és javításával kapcsolatban.

Kifejezetten büszkék vagyunk a motorok és az akkumulátorok elektronikai rendszerével kapcsolatos szakértelmünkre. Elektromos robogó bérlés során is szervizünk nézi át a járművet átadás előtt.

Szervizeléssel kapcsolatos kérdések esetén keress minket bizalommal a +36 20 311 5151 -os telefonszámon, vagy írj üzenetet nekünk!

szakember segítségével

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ha úgy döntesz, hogy a megvásárolt robogót nem a bemutatótermünkben szeretnéd átvenni, úgy lehetőséged van házhosszállítást kérni.

Ezt a szolgáltatásunkat az ország egész területére igénybe veheted. A jármű kiszállítását minden esetben valamelyik szakértő kollégánk szállítja ki, így a vásárlás nem csupán kényelmes, de biztonságos is.

Munkatársunk segít a megrendelt modell helyszíni beüzemelésben, és válaszol az összes felmerülő kérdésre.

Elektromos robogó bérlés esetén a jármű csak telephelyünkön vehető át!

A webáruházban a fizetési mód kiválasztása után látni fogja, hogy a megrendelni kívánt termékhez milyen szállítási módok vannak.

MAGYARORSZÁGON KÍVÜLI RENDELÉSEK ESETÉN VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

SZAKEMBER ÁLTALI KISZÁLLÍTÁS DÍJA:

A házhozszállítással kapcsolatos információkért keress minket telefonon a +36 20 311 5151-os telefonszámon, vagy írj üzenetet!

beépítése

GPS nyomkövetés

A tulajdonosok szeretik biztonságban tudni motorjukat. Több elektromos motorhoz és elektromos robogóhoz elérhető már olyan gyári applikáció, melynek segítségével pontosan nyomon lehet követni a robogó útvonalát, mozgását vagy töltöttségi állapotát.
A GPS nyomkövetés szolgáltatás részleteiről itt olvashatsz további információkat.

További információkért keresd értékesítőinket telefonon a +36 20 311 5151-os telefonszámon, vagy írj üzenetet!

szervezése

Assistance szolgáltatás

Elektromos robogó vásárlásakor kiegészítő szolgáltatásként ajánljuk az elektrorider StandBy Assistance csomagját. Mit tartalmaz ez a kifejezetten elektromos robogókra vonatkozó Assistance szolgáltatás?

Többek között:

  • Gépjármű assistance szervezés
  • Helyszíni hibafeltárás, javítás
  • Szállítás a legközelebbi szakszervizbe
  • Tárolás
  • Tolmácsolás

A szolgáltatást az Autohome Magyarország Kft. látja el, mely a vásárlástól számított egy éven keresztül biztosítja az Assistance szolgáltatást. Éves díja: 14.000 HUF.

Elektromos robogó bérlés időtartamára igénybe vehető assistance-ról és a szolgáltatásról bővebben itt kaphatsz információkat.

 

Váratlan műszaki hiba vagy baleset esetén vedd fel az assistance csapatával a kapcsolatot!
0-24 hívható segélyszám: +36 (1) 347 7540

kedvezményesen

Bérlési lehetőségek

A modern kor közlekedési eszközeit a villany hajtja. Próbáld ki az elektrorider minőségi elektromos robogóit a saját felhasználási szokásaidnak megfelelően elektromos robogó bérlés keretében.
Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott járművek megfelelő alternatívái a benzines motoroknak, és a mindennapi használat során is kivételesen megállják helyüket, legyen szó budapesti vagy vidéki közlekedésről.

Bemutatótermünk zárt parkolójában az általunk forgalmazott összes motor ingyenesen kipróbálható, illetve a bemutatómotorokat hosszabb időre is ki tudod bérelni.

Elektromos robogó bérlés során egy nap a nyitástól másnap reggeli nyitásig tart. Hétvégi bérlés esetén a bérlés három napnak számít.

FONTOS! Amennyiben a bérléstől számított egy hónapon belül a vásárlás mellett döntesz, akkor legfeljebb két napi bérleti díjat jóváírunk a jármű árából.
Az elektromos robogó bérlés feltételei:

• Amennyiben a jármű a bérleti időszak alatt meghibásodik vagy megsérülésről, úgy a bérlő köteles a Kereskedőt azonnal értesíteni.

• Ha a meghibásodás vagy a sérülés a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett, úgy a keletkezett kárt a Bérlő köteles teljes egészében megfizetni a Kereskedő részére.

• A Bérlő által a járműben elhelyezett tárgyakért Kereskedő semmilyen módon nem felelős.

• Kereskedő nem vonható felelősségre azokért a károkért/meghibásodásért, melyek a jármű nem rendeltetésszerű használatából erednek, vagy a Bérlőnek felróható meghibásodásából keletkezett.

• Bérlő kötelezettséget vállal arra, hogy a jármű használatával összefüggésben valamennyi szándékos vagy gondatlan magatartásának eredményeképpen a Kereskedőnél felmerülő valamennyi kárt, követelést teljes egészében megfizeti Kereskedő részére.

• A jármű CASCO biztosítással nem rendelkezik.

• A járművet tilos versenyzésre használni.

• Bérlő a járművet a mindenkori érvényes KRESZ-szabályoknak megfelelően használja.

• Bérlő teljes felelősséget vállal és tudomásul veszi, hogy az elektromos robogó bérlés időszaka alatt elkövetett szabálysértésekért, bűncselekményekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, egyéb szabálysértések, stb.) kizárólag ő felelős, és annak esetleges költségei őt terhelik.

Hozzájárul adatainak kiadásához a rendőrségi és egyéb szabálysértési- vagy büntetőeljárásokkal kapcsolatosan.

Mi szükséges a bérléshez:

• Személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása,
• 100.000 Ft kaució (A bérleti díjat az átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni, a kauciót csak készpénzben), és
• a bérleti szerződés elfogadása és aláírása

Mit biztosítunk elektromos robogó bérlés során:

• Feltöltött, kötelező biztosítással rendelkező, üzemképes elektromos jármű
• Akkumulátor töltő

Fontos információ, hogy magadnak kell biztosítani a megfelelő védőfelszereléseket (úgy mint bukósisak, kesztyű, protektorok).

B és AM kategóriás jogosítvánnyal vezethető elektromos robogó bérlés árai:

Nmoto LX08
Időtartam Bérleti díj (bruttó) Km. Korlát Kaució
Napi 15 000 Ft nincs 100 000 Ft
Heti 25 000 Ft 600 km 100 000 Ft
Havi 70 000 Ft 2500 km 100 000 Ft
Znen Canoe
Időtartam Bérleti díj (bruttó) Km. Korlát Kaució
Napi 12 000 Ft nincs 100 000 Ft
Heti 20 000 Ft 600 km 100 000 Ft
Havi 56 000 Ft 2500 km 100 000 Ft

A1-es (B125) jogosítvánnyal vezethető elektromos motorkerékpárok bérlési feltételei:

Időtartam Bérleti díj (bruttó) Km. Korlát Kaució
Napi 20 000 Ft nincs 150 000 Ft
Hétvégi (p-h) 60 000 Ft 500 km 150 000 Ft

További kérdés esetén keresd értékesítőinket telefonon a +36 20 311 5151-os telefonszámon, vagy írj üzenetet!

Nmoto (Lvneng) LX08 elektromos robogó
Znen Canoe elektromos robogó az elektroridernél
Daytona e-Viball elektromos robogó az elektrorider forgalmazásában
Biztosítás

Finanszírozás

Vásárolj most, fizess később!

Az elektrorider finanszírozási partnere az instacash. Az instacash egy egyszerű és prémium fizetési mód, melynek segítségével nem kell egy összegben kifizetned a kiszemelt elektromos robogót. Az instacash egy teljesen automatizált és digitalizált folyamaton visz végig, mely a Magyar Nemzeti Bank által jóváhagyásra került.

A részletfizetési lehetőségekről az elektrorider oldalán tudhatsz meg többet. A részletfizetés feltételeit és költségeit webáruházunkban a robogó termékoldalán azonnal láthatod.

Webáruházban a kiszemelt elektromos robogóra előbírálatot is elindíthatsz, mely pár perc alatt számolja ki neked a várható részletfizetési opciókat.

 

BIZTOSÍTÁS

Ügyfeleink visszajelzése alapján úgy láttuk, hogy kényelmesebbé teszi a vásárlást, ha a megvásárolt motorhoz az újdonsült tulajdonos egyből meg is tudja kötni a biztosítást, és már úgy tud kihajtani az üzletből, hogy anyagilag védve érezheti új szerzeményét.

Az elektrorider csapata az INSURA Biztosítóval dolgozik együtt, aminek eredményeképpen már a bemutatótermünkben is tudunk ügyfeleinknek kötelező és casco biztosítást kötni.

Mivel az általunk forgalmazott elektromos robogók mindegyike rendelkezik EUROTAX számmal, ezért a kötelező biztosítás mellé akár CASCO biztosítás is köthető. Ez azért is fontos , mert a motorokra elérhető állami támogatás egyik lényeges feltétele, hogy azoknak rendelkezniük kell CASCO biztosítással.

Egy ilyen biztosítás elektromos robogó bérlés során is rendkívül hasznos lehet.

cégeknek, hoteleknek

Flottaajánlat

Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, ezért cégek elektromos motorokra vonatkozó nagy darabszámú bérlési igényeit is ki tudja elégíteni.

Extra költségek nélkül

A bérlés díja tartalmazza a járművek időszakos szervizét, a kötelező felelősségbiztosítást és igény esetén a Casco biztosítást is.

Tervezhető

A rugalmas futamidő tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket

Elszámolható

Vállalkozások esetén a havi szolgáltatási díj költségként elszámolható és az ÁFA akár teljes mértékben visszaigényelhető.

Minimális fenntartási költség

Nincs szükség üzemanyagra csak a jóval olcsóbb elektromos energiára (ami a legtöbb esetben szintén költségként elszámolható a vállalkozásnál). A motorok szabványos 230 V-os hálózati aljzatból is pár óra alatt feltölthetőek.

Igényeinek megfelelő motor

Az ElektroBiker palettáján több mint 15 féle elektromos motor található, így minden felhasználásra tudunk ajánlani járművet. Munkába járás, partnerek látogatása, csomagszállítás vagy kikapcsolódás, nálunk mindenre van megoldás!

Környezettudatos

Az elektromos motor nem bocsát ki környezetkárosító anyagokat és a használata nem jár zajterheléssel. Így ön is tehet a fenntartható jövőért!

Egyszerű kezelhetőség

Az e-motorok vezetése a gáz és a fékek kezeléséből áll, vezetésük kellemesebb azáltal, hogy kevesebb a rezgés és szinte hangtalanul működnek. A működés során nincs olyan alkatrész, ami átforrósodik (például kipufogó, vagy motor), így az esetleges balesetek száma is csökken.

Flottakövetés

Kérésére minden motorba GPS telepíthető, melynek segítségével folyamatosan nyomon követheti járművei helyzetét.

Saját szerviz és terméktámogatás

Legyen szó váratlan helyzetről, vagy tervezett átvizsgálásról saját szervizünk és tapasztalt kollégáink állnak ügyfeleink rendelkezéseire.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írja meg nekünk a pontos elképzeléseit, igényeit, hogy megtalálhassuk az Önöknek legmegfelelőbb elektromos robogót és finanszírozási konstrukciót. A rugalmas, ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, lehetőség van a motorok készpénzben vagy hitelre történő megvásárlására, lízingelésére vagy elektromos robogó bérlésre.

Miért hasznos az elektromos robogó bérlés akár rövid időszakra is?

Az elektromos robogó bérlés lehetőséget ad arra, hogy kipróbáld a robogót a mindennapi használatban, és megtudd, hogy megfelel-e az igényeidnek. Megismerheted a robogó vezetési élményét, a hatótávolságát, a kényelmét és a funkcióit, mielőtt elköteleződnél egy robogó vásárlás mellett. Az elektromos robogó bérlés ugyanis nem jár kötelezettséggel. Ha nem tetszik a robogó, egyszerűen visszaadhatod. Ez rugalmasságot biztosít, és lehetővé teszi, hogy különböző modelleket kipróbálj, amíg meg nem találod a tökéleteset. Ráadásul, ezzel környezetbarát tudsz lenni, és hozzájárulsz városod káros anyag és zaj kibocsátásának csökkentéséhez.

Tapasztalja meg Ön is, hogy mennyivel problémamentesebb, gazdaságosabb és kellemesebb az e-mobilitás! Kérjen tőlünk ajánlatot!

Az elektromos robogó bérlés árait fentebb találod.

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu