Image Alt

Szolgáltatásaink

Az ElektroBiker alapvető célja, hogy minőségi motorokat forgalmazzon és ehhez kapcsolódóan magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtson.

Csapatunk magas szakértelemmel rendelkezik az elektromos meghajtású motorok világában, és ezt a tudást napi szinten folyamatosan fejlesztjük. Az e-mobiltás egy dinamikusan fejlődő iparág, ahol szinte minden nap tud az ember tanulni valami újat. Szolgáltatásaink körét úgy alakítottuk ki, hogy azzal leginkább megfeleljünk a vevői igényeknek.

garancia

SZERVIZ ÉS
JÓTÁLLÁS

Az ElektroBiker szervizcsapatát két kiváló szakember alkotja, András és Szoszi. Mindketten rengeteg tapasztalattal rendelkeznek a motorok műszaki és elektronikai karbantartásával, szervízelésével, javításával kapcsolatban.

Kifejezetten büszkék vagyunk a motorok és az akkumulátorok elektronikai rendszerével kapcsolatos szakértelmünkre.

Szervizeléssel kapcsolatos kérdések esetén keress minket bizalommal
a +36 30 3762646-os telefonszámon, vagy írj üzenetet nekünk!

szakember segítségével

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Ha úgy döntesz, hogy a megvásárolt motort nem a bemutatótermünkben szeretnéd átvenni, úgy lehetőséged van házhosszállítást kérni.

Ezt a szolgáltatásunkat az ország egész területére igénybe veheted. A jármű kiszállítását minden esetben valamelyik szakértő kollégánk szállítja ki, így a vásárlás nem csupán kényelmes, de biztonságos is, hisz munkatársunk segít a megrendelt modell helyszíni beüzemelésben, és válaszol az összes felmerülő kérdésre.

A webáruházban a fizetési mód kiválasztása után látni fogja, hogy a megrendelni kívánt termékhez milyen szállítási módok vannak.

MAGYARORSZÁGON KÍVÜLI RENDELÉSEK ESETÉN VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT!

SZAKEMBER ÁLTALI KISZÁLLÍTÁS DÍJA:


Hova Ár
Budapesten belül 5.990 Ft
Pest megyén belül 8.990 Ft

A házhozszállítással kapcsolatos további információkért keress minket telefonon
a +36 30 376 2646-os telefonszámon, vagy írj üzenetet!

beépítése

GPS nyomkövetés

A tulajdonosok szeretik biztonságban tudni motorjukat. Cégünk jelenleg olyan GPS nyomkövető berendezéseket tesztel, amelyek segítségével mindig tudni fogod, hol tartózkodik járműved. A végleges konstrukció várhatóan 2021. őszén lesz elérhető.

szervezése

Motoros tréning

A motorosok körében jól ismert mondás, hogy két motoros létezik: az egyik, aki már esett, és a másik, aki majd fog. Mivel mi régóta motorozunk, ezért tapasztalatból tudjuk, hogy ez a mondás nem alaptalan. A mindennapi közlekedés során bármikor találkozhatunk veszélyes szituációval, amikor reagálni kell annak érdekében, hogy elkerüljük a balesetet. Az Onroad.hu egy 2017-es cikkében (https://onroad.hu/2017/04/10/motoros-balesetek-kevesbe-ismert-erdekes-tenyei/) remekül összefoglalja, hogy a motoros balesetek tekintetében melyek a legfőbb kiváltó okok, és hogyan lehet kivédeni ezeket a veszélyes helyzeteket.

Csapatunk egyöntetű álláspontja, hogy a motoros tréningek nagyban elősegítik, hogy biztonságosabban közlekedjünk. Ezért együttműködve az Onroad csapatával olyan motoros tréningeket szervezünk, amiknek középpontjában a robogós városi közlekedés áll.

Ha érdekel a motoros tréning akkor vedd fel velünk a kapcsolatot.

kedvezményesen

Bérlési lehetőségek

A modern kor közlekedési eszközeit a villany hajtja. Próbáld ki az ElektroBiker minőségi elektromos motorjait a saját felhasználási szokásaidnak megfelelően.
Hiszünk abban, hogy az általunk forgalmazott járművek megfelelő alternatívái a benzines motoroknak, és a mindennapi használat során is kivételesen megállják helyüket, legyen szó budapesti vagy vidéki közlekedésről. Bemutatótermünk zárt parkolójában az általunk forgalmazott összes motor ingyenesen kipróbálható, illetve a bemutatómotorokat hosszabb időre is ki tudod bérelni. A bérlés során egy nap a nyitástól másnap reggeli nyitásig tart. Hétvégi bérlés esetén a bérlés három napnak számít.

FONTOS! Amennyiben a bérlést követő két héten belül a vásárlás mellett döntesz, úgy a három napi bérleti díjat jóváírunk a jármű árából.
Információk a bérléssel kapcsolatban:

• Amennyiben a jármű a bérleti időszak alatt meghibásodik vagy megsérülésről, úgy a bérlő köteles a Kereskedőt azonnal értesíteni.
• Ha a meghibásodás vagy a sérülés a nem rendeltetésszerű használatból keletkezett, úgy a keletkezett kárt a Bérlő köteles teljes egészében megfizetni a Kereskedő részére.
• A Bérlő által a járműben elhelyezett tárgyakért Kereskedő semmilyen módon nem felelős.
• Kereskedő nem vonható felelősségre azokért a károkért/meghibásodásért, melyek a jármű nem rendeltetésszerű használatából erednek, vagy a Bérlőnek felróható meghibásodásából keletkezett.
• Bérlő kötelezettséget vállal arra, hogy a jármű használatával összefüggésben valamennyi szándékos vagy gondatlan magatartásának eredményeképpen a Kereskedőnél felmerülő valamennyi kárt, követelést teljes egészében megfizeti Kereskedő részére.
• A jármű CASCO biztosítással nem rendelkezik.
• A járművet tilos versenyzésre használni.
• Bérlő a járművet a mindenkori érvényes KRESZ-szabályoknak megfelelően használja.
• Bérlő teljes felelősséget vállal és tudomásul veszi, hogy a bérleti időszak alatt elkövetett szabálysértésekért, bűncselekményekért (gyorshajtás, szabálytalan parkolás, egyéb szabálysértések, stb.) kizárólag ő felelős, és annak esetleges költségei őt terhelik, egyben hozzájárul adatainak kiadásához a rendőrségi és egyéb szabálysértési- vagy büntetőeljárásokkal kapcsolatosan.

Mi szükséges a bérléshez:

• Személyi igazolvány és lakcímkártya
• 150.000 Ft kaució (A bérleti díjat az átvételkor készpénzben, bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni, a kauciót csak készpénzben)
• Bérleti szerződés elfogadása és aláírása

Mit biztosítunk a bérlés során:

• Feltöltött, kötelező biztostással rendelkező, üzemképes elektromos jármű
• Akkumulátor töltő

Fontos információ, hogy a bérlés során magadnak kell biztosítani a megfelelő védőfelszereléseket (úgy mint bukósisak, kesztyű, protektorok).

Bérleti díjak:

• 2 500 HUF / óra / jármű (minimum bérlési idő 2 óra)
• 10 000 HUF / nap / jármű (nyitástól – másnap reggel 9 óráig)
• 12 000 HUF / 1,5 nap / jármű (nyitástól másnap 16 óráig)
• Többnapos bérlés esetén kérd egyedi ajánlatunkat!

Biztosítás

Áruhitel

Annak érdekében, hogy minél többen megvásárolhassák a motorokat, az ElektroBiker többféle finanszírozási lehetőséget is biztosít az ügyfelek részére. Jelenleg az L3e (rendszámos) kategóriában a Merkantil Bank szolgáltatásai vehetők igénybe, míg a segédmotoros kerékpárokra (L1e) a Cetelem csapatával dolgoztunk ki olyan áruhitel kondíciókat, amelyek havi törlesztőrészlete olyan összeg, amit egy átlagos felhasználó meg tud spórolni az elektromos közlekedés során. Itt többek között gondolunk a tankolással és karbantartással kapcsolatos költségekre.

Az áruhitel részletes információit keresd a termékek WEBSHOP oldalán.

Ügyfeleink visszajelzése alapján úgy láttuk, hogy kényelmesebbé teszi a vásárlást, ha a megvásárolt motorhoz az újdonsült tulajdonos egyből meg is tudja kötni a biztosítást, és már úgy tud kihajtani az üzletből, hogy anyagilag védve érezheti új szerzeményét. Az ElektroBiker csapata az INSURA Biztosítóval dolgozik együtt, aminek eredményeképpen már a Bemutatótermünkben tudunk ügyfeleinknek kötelező és casco biztosítást kötni.

Mivel az általunk forgalmazott elektromos robogók mindegyike rendelkezik EUROTAX számmal, ezért a kötelező biztosítás mellé akár CASCO biztosítás is köthető. Ez azért is nagyon fontos információ, mert a motorokra elérhető állami támogatás egyik lényeges feltétele, hogy azoknak rendelkezniük kell CASCO biztosítással.

cégeknek, hoteleknek

Flottaajánlat

Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, ezért cégek elektromos motorokra vonatkozó nagy darabszámú bérlési igényeit is ki tudja elégíteni.

Extra költségek nélkül

A bérlés díja tartalmazza a járművek időszakos szervizét, a kötelező felelősségbiztosítást és igény esetén a Casco biztosítást is.

Tervezhető

A rugalmas futamidő tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket

Elszámolható

Vállalkozások esetén a havi szolgáltatási díj költségként elszámolható és az ÁFA akár teljes mértékben visszaigényelhető.

Minimális fenntartási költség

Nincs szükség üzemanyagra csak a jóval olcsóbb elektromos energiára (ami a legtöbb esetben szintén költségként elszámolható a vállalkozásnál). A motorok szabványos 230 V-os hálózati aljzatból is pár óra alatt feltölthetőek.

Igényeinek megfelelő motor

Az ElektroBiker palettáján több mint 15 féle elektromos motor található, így minden felhasználásra tudunk ajánlani járművet. Munkába járás, partnerek látogatása, csomagszállítás vagy kikapcsolódás, nálunk mindenre van megoldás!

Környezettudatos

Az elektromos motor nem bocsát ki környezetkárosító anyagokat és a használata nem jár zajterheléssel. Így ön is tehet a fenntartható jövőért!

Egyszerű kezelhetőség

Az e-motorok vezetése a gáz és a fékek kezeléséből áll, vezetésük kellemesebb azáltal, hogy kevesebb a rezgés és szinte hangtalanul működnek. A működés során nincs olyan alkatrész, ami átforrósodik (például kipufogó, vagy motor), így az esetleges balesetek száma is csökken.

Flottakövetés

Kérésére minden motorba GPS telepíthető, melynek segítségével folyamatosan nyomon követheti járművei helyzetét.

Saját szerviz és terméktámogatás

Legyen szó váratlan helyzetről, vagy tervezett átvizsgálásról saját szervizünk és tapasztalt kollégáink állnak ügyfeleink rendelkezéseire.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, írja meg nekünk a pontos elképzeléseit, igényeit, hogy megtalálhassuk az Önöknek legmegfelelőbb motortípusokat és konstrukciót.

A rugalmas, ügyfélközpontú szemléletünknek köszönhetően, lehetőség van a motorok készpénzben vagy hitelre történő megvásárlására, lízingelésére vagy tartós bérletére.

Tapasztalja meg Ön is, hogy mennyivel problémamentesebb, gazdaságosabb és kellemesebb az e-mobilitás!

Kérjen tőlünk ajánlatot!

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu