Image Alt

Állami támogatás

Állami támogatás Elektromos robogó vásárlására - 2021

A környezetszennyezés csökkentése érdekében a kormány 2020-ban állami pályázatot írt ki elektromos robogók beszerzésére cégek és egyéni vállalkozók számára, melynek keretében elektromos robogóra akár 55 %-a állam támogatást lehetett igényelni.

Az elektromos robogók a környezetbarát, modern városi közlekedés egyik kiváló alternatívája, mellyel igen költséghatékony módon, gyorsan lehet eljutni a város bármely pontjára. Az általunk forgalmazott robogók magas minőséget képviselnek, és a kategóriatársainál erősebb motorral szereltek, így a meredekebb útszakaszok se okoznak akadályt.

A tavaly kiírt elektromos robogó pályázat iránt óriási volt az érdeklődés, így nem is csoda, hogy szinte azonnal kimerült a 6 milliárd forintos keretösszeg. Tanulva a tavalyi kiírásból idén minden érdeklődőt arra biztatunk, hogy még a pályázat benyújtását megelőzően szerezzen be minden szükséges dokumentumot, hogy a pályázat megnyitásánál már csak be kelljen nyújtani azokat.

Jelentkezz tesztvezetésre, és próbáld ki az ElektroBiker motorokat. Amennyiben a pályázattal kapcsolatos kérdésed lenne keress minket bizalommal! .

Miért érdemes az ElektroBikernél vásárolnod az elektromos motorodat?

Az ElektroBiker célja, hogy hazánk legnagyobb kizárólag minőségi elektromos meghajtású motorkerékpárokkal foglalkozó importőre/forgalmazója legyen, ez részben már teljesült, mivel már most is az élmezőnyben vagyunk. Az indulásunk óta gyorsan fejlődött az e-mobilitás üzletágunk, és mára országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, és éves szinten több száz kizárólag elektromos meghajtású motort értékesítünk. Mindezt úgy tesszük, hogy a minőség az első szempont. A mi motorjaink nem romlanak el rövid használat után, mert nem árulunk ólomakkumulátoros modelleket, sőt lítiumból is csak a márkás cellákkal foglalkozunk. Fontos nekünk, hogy az e-mobilitást népszerűbbé tegyük és ne eltántorítsuk tőle az embereket, ezért a tőlünk vásárolt gépek jó tapasztalatokat kell hogy nyújtsanak a felhasználóknak.

További információ rólunk!

A 2021-es elektromos autó és elektromos motorkerékpár (robogó) támogatással kapcsolatban még nem jelentek meg konkrét információk, de csapatunk folyamatosan figyelemmel követi a portálokat, és amint megjelenik érdemi információ, úgy arról beszámolunk.

A 2020-as pályázattal kapcsolatos információk:

A pályázatok benyújtásának ideje:

A ZFR-D-Ö-2020 kódszámú elektromos robogók beszerzésének támogatását célzó pályázatra a pályázati keretösszeg kimerülése miatt, jelenleg nem lehet pályázni, ugyanakkor mi folyamatosan követjük az ezzel kapcsolatos híreket, így, ha van fejlemény mi azonnal tájékoztatjuk azokat, akik tesztvezetésre is jelentkeztek. Ha te is szeretnéd, hogy tájékoztatást küldjünk számodra, illetve ha kipróbálnád az S5 modellünket, akkor jelentkezz tesztvezetésre.

A támogatott elektromos robogóval szemben támasztott feltételek:

 • Motor piaci ára maximum bruttó 1.000.000 Ft
 • Maximális támogatás: vételár 55 %-a
 • Teljesítmény: min. 1400 Watt
 • Akkumulátor: 1800 Wh

Támogatásra jogosultak köre:

 • Egyéni vállalkozó
 • Gazdasági társaság

Pályázatra jelentkezés folyamata:

 • Igény esetén a teljes pályázati ügyintézést díjmentesen átvállaljuk, amennyiben tőlünk vásárolsz elektromos robogót.
 • A témában elkészítettünk egy pályázati kisokost. Küld el email címedet és elküldjük a pályázattal kapcsolat összes információt és a szükséges dokumentumokat!

A pályázati feltételeknek az S5 és az X1 robogók maradéktalanul megfelelnek, sőt felül is múlják az előírt technikai paramétereket.

Jelentkezz tesztvezetésre!

Most gondolkozol robogó vásárláson, igénybe vennéd az állami támogatást? Add meg adataidat és próbáld ki az elektromos robogózás élményét nálunk! Az adatok megadása után felvesszük veled a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

A támogatás keretében megvásárolható robogók

S5 modell

 • Motor teljesítmény: 3.000 Watt
 • Akkumulátor teljesítmény: 1890 Wh
 • Töltési idő: 6-8 óra (akkumulátoronként)
 • Kivehető LG akkumulátor, igény szerint tovább bővíthető.
Bruttó kiskereskedelmi ár: 999.490 Ft
Nettó ár 55 %-os támogatással (cégeknek) 354.150 Ft
Bruttó ár 55%-os támogatással (egyéni vállalkozóknak) 449.770 Ft

X1 modell

 • Motor teljesítmény: 2020 Watt
 • Akkumulátor teljesítménye: 1890 Wh
 • Töltési idő: 6-8 óra (akkumulátoronként)
 • Kivehető LG akkumulátor, igény szerint tovább bővíthető
Bruttó kiskereskedelmi ár: 989.490Ft
Nettó ár 55 %-os támogatással (cégeknek) 350.607Ft
Bruttó ár 55%-os támogatással (egyéni vállalkozóknak) 445.270Ft

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu