elektrorider bemutatóterem

Rólunk

Rólunk

Az elektrorider

Az elektrorider kifejezetten az elektromos motorokra, azon belül az elektromos terepmotorokra és az L1e (segédmotor) kategóriába tartozó elektromos robogókra specializálódott.

Üzletágunk 2019-ben indult azzal a céllal, hogy minőségi és egyben megfizethető elektromos motorokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az általunk forgalmazott elektromos motorokat közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, aminek eredményeképpen ügyfeleink garantáltan a legjobb árakkal találkoznak nálunk.

Az elektrorider független márkakereskedés. Kihasználva az e-mobilitás területén szerzett több éves tapasztalatunkat, mindig a legjobb motorokat tudjuk forgalmazni és ügyfeleinknek ajánlani.

Egyik fontos alapelvünk, hogy csakis nagy, és világszinten is elismert gyártókkal dolgozunk együtt, akikkel kiváló munkakapcsolatot ápolunk. Ez a kapcsolat a biztosítéka annak, hogy amennyiben egy általunk értékesített motorhoz a jövőben bármilyen alkatrészre, vagy kiegészítőre van szükség, az cégünkön keresztül beszerezhető. A gyártókkal folyamatosan együtt dolgozunk, termékeiket teszteljük, és visszajelzéseinket figyelembe veszik, javítják és újabb tesztekkel bíznak meg minket.

Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk szakértelme, elhivatottsága és vevőközpontú gondolkodása segítségével dinamikusan fejlődünk és mára hazánk egyik legnagyobb elektromos motorkereskedésévé váltunk. Hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért célunk, hogy egy magas színvonalú kiskereskedelmi hálózat segítségével minél több emberhez eljussanak az általuk forgalmazott elektromos motorok.

elektrorider bemutatóterem

Az elektrorider bemutatóterme

Központi bemutatótermünk Budapesten a III. kerületben található, ahol az érdeklődők több mint 400 m2-en tudják megnézni és kipróbálni az elektromos motorokat. Mivel az elektrorider több kategóriában több márkát is forgalmaz, ezért célszerű személyesen eljönni hozzánk. Nagy előnyünk, hogy a széles termékpaletta, és a különböző akkupakkok segítségével mindig meg tudjuk találni a nekik leginkább megfelelő motor és akkumulátor összeállítást ügyfeleinknek. Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, így az oldalainkon szereplő motorok mindegyike kipróbálható és azonnal megvásárolható.

Reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!

Üdvözlettel:
az elektrorider csapata

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu