Nmoto elektromos robogó

GYAKORI KÉRDÉSEK

G Y I K

Elektromos robogó kérdések és válaszok

Milyen jogosítvánnyal vezethető az elektromos robogó?

Egy elektromos robogó B kategóriás illetve AM kategóriás jogosítvánnyal is vezethető. Részletesen leírtuk, hogy melyik motorhoz milyen jogosítvány szükséges. vagy erről itt is tájékozódhatsz.

Hol tudom szervizeltetni?

Az elektrorider saját szervizes szakemberei végzik a szükséges munkálatokat, saját raktárunkról eredeti alkatrészekkel. Ugyanitt, a szervizes kollegák végzik a robogók szoftverfrissítéseit is.

Mennyire szervízigényesek az elektromos robogók, mennyiben kerül fenntartásuk?

Egyáltalán nem szervizigényes, hiszen a meghibásodást okozó legfőbb alkatrészek eleve nincsenek egy ilyen járműben. Az éves szerviz leggyakrabban a futómű és a fékek átnézésből áll, illetve 1 km hozzávetőlegesen 1 forintba áramba kerül.

Az akkumulátorokról itt írtunk.

Hol tudom átvenni az elektromos robogót?

Van lehetőséged telephelyünkön átvenni, illetve amennyiben igényled, akkor házhoz is szállítjuk. Ennek részleteiről kérlek érdeklődj személyesen.

Milyen finanszírozási lehetőségek vannak?

Gondoltunk azokra is, akik részletfizetést szeretnének igénybe venni. Így, ha ilyen kérdésed van akkor is fordulj hozzánk bizalommal.

Milyen kiegészítők kaphatóak az elektromos robogókhoz?

Mindegyik modellhez lehet vásárolni színre fújt dobozt (többféle méretben), többféle telefontartót, illetve az S4 modellhez Plexit is. A kiegészítők széles választékát megtalálhatod webáruházunkban.

Milyen extrák vannak az elektromos motorokban?

  • Riasztórendszer mindegyik modellbe beépítve,
  • X1 USB telefontóltővel és telefonos vezérléssel.

Ki lehet próbálni az elektromos motorokat?

Igen, előre egyeztetett időpontban próbavezetés foglalható a nálunk forgalmazott elektromos motorok tekintetében EZEN A LINKEN.

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu