Image Alt

Rólunk

ISMERJEN MEG MINKET!

Rólunk

A Zöld Mobilitás Kft. az ElektroBiker csapat tagjaként kifejezetten az L1e (segédmotor) kategóriába tartozó elektromos meghajtású robogókra specializálódott. Üzletágunk 2019-ben indult azzal a céllal, hogy minőségi és egyben megfizethető elektromos motorokkal szolgáljuk ki ügyfeleinket.Az általunk forgalmazott elektromos motorokat közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, aminek eredményeképpen nálunk ügyfeleink garantáltan a legjobb árakkal találkoznak. Az ElektroBiker független márkakereskedés, így kihasználva az e-mobilitás területén szerzett több éves tapasztalatunkat mindig a legjobb motorokat tudjuk a palettán tartani. Egyik fontos alapelvünk, hogy csakis nagynevű, világszinten is (el)ismert gyártókkal dolgozunk együtt, akikkel kiváló munkakapcsolatot ápolunk. Ez a kapcsolat annak biztosítéka, hogy amennyiben egy általunk értékesített motorhoz a jövőben bármilyen alkatrészre, vagy kiegészítőre van szükség az cégünkön keresztül beszerezhető.Büszkék vagyunk arra, hogy csapatunk szakértelme, elhivatottsága és vevőközpontú gondolkodása segítségével dinamikusan fejlődünk és mára hazánk egyik legnagyobb elektromos motorkereskedésévé váltunk. Hiszünk az általunk forgalmazott termékekben, ezért célunk, hogy egy magas színvonalú kiskereskedelmi hálózat segítségével minél több emberhez eljussanak az általuk forgalmazott elektromos motorok.

Központi bemutatótermünk Budapesten a III. kerületben található, ahol az érdeklődők több mint 300 m2-en tudják megnézni és kipróbálni az éppen aktuális kizárólag elektromos meghajtású motorokat. Mivel az ElektroBiker több kategóriában több márkát is forgalmaz ezért is célszerű személyesen eljönni hozzánk. Nagy előnyünk, hogy a széles termékpaletta, és a különböző akkupakkok segítségével az ügyfeleknek mindig meg tudjuk találni a nekik leginkább megfelelő motor és akkumulátor összeállítást. Cégünk nagy raktárkészlettel dolgozik, így az oldalainkon szereplő motorok mindegyike kipróbálható és azonnal megvásárolható. Amennyiben nem Budapesti lakos vagy, úgy lehetőséged van a hozzád legközelebbi partnerünknél megtekinteni és kipróbálni a kiszemelt elektromos motort. A viszonteladóink listáját itt találod.
Reméljük hamarosan személyesen is találkozunk!

Üdvözlettel:
az ElektroBiker csapat

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu