Örökmozgók – bemutatkoznak a cserélhető akksis LVNENG e-robogók

Nagy lendületet adhat a hazai forgalmazó terjeszkedésének, hogy két modellje is megfelel az 55%-os állami támogatás feltételeinek (1,4 kW és 1,8 kWh), mi több, mindkettő alaposan túlteljesíti az elvárásokat.

Elektromos robogók állami támogatással

A dinamikus gyorsuláshoz éppen csak elegendő, 1,4 kW-os teljesítmény helyett két- és háromkilowattos Bosch villanymotor mozgatja a menetkészen csupán 64 kilót (!) nyomó S5-öt és párját, az X1-et.

Állami támogatással mindössze nettó 354 150 Ft-ért vehetjük meg az eredetileg bruttó egymillióért kínált S5-öt, míg az itt látható X1 350 607 forintot kóstál

Az 1999-ben alapított és havi 25 ezer (!) motort gyártó Lvneng fürge, könnyű robogói már Magyarországon is elérhetőek. A fenntartható és környezetbarát városi közlekedésért kardoskodó csapat motorjait az ElektromosRobogó.hu oldalon nézhetitek meg.

Vezető szerepben

Noha itthon még kevésbé ismert a márka, évente 60-70 ezer (!)  Lvneng talál gazdára Európában, s hogy ez a szám tovább nőjön, a hazai importőr viszonteladókat keres hálózata bővítéséhez. Igazi vevőcsalogató az egész napos üzemre képes, 1 Ft/km-es üzemeltetési költségű robogó, mely sokat spórolhat a futárcégeknek, kiszállítóknak, főleg olyan környéken, ahol korlátozzák a személy- és teherautók forgalmát.

Nem mellesleg az e-robogó kifejezetten hatékony eszköz, hogy tisztábbak, élhetőbbek és főként kevésbé zajosak legyenek a városok, így nem csak a cégek, hanem a település lakói is nyernek a hangtalan gépek elterjedésével.

 

Forrás: hegylakok.hu

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu