Image Alt

Daytona F8

Daytona F8

A DAYTONA L3e (125 köbcentis) családjába tartozik az F8. A motor kialakításakor a tervezők gondoltak azokra is akik szállításra is használnák a járművet, így a hátsó utasülés úgy lett kialakítva, hogy felhajtható legyen, így egy nagyobb doboz is felszerelhető rá, úgy hogy közben a súlypont se kerül túlságosan hátra. Az F8 12” kerékmérettelnek köszönhetően még nagyobb sebességnél is nagyszerűen veszi az úthibákat. A motor agymotorra szerelt ami 3 kw teljesítményű. Az ülésben helyezkednek el a nagy teljesítményű Lítium aksik, amelyek együttesen táplálják a motort. A több mint 85 km-es hatótávnak köszönhetően megfelelő választás napi ingázáshoz és munkához is. A biztonságos közlekedéshez hozzájárul a kombinált (CBS) vékrendszer.

Főbb jellemzők:
  • 3000 Watt motorteljesítmény
  • 85 km feletti hatótáv egy töltéssel
  • 12” alumínium öntött kerekek
  • Riasztó, CBS fékek, tolató funkció

1.290.000 Ft

LVNENG LX01 robogó akkumlátor szerkezet

Akkumulátorok és teljesítmény

A megfelelő teljesítmény és hatótáv érdekében az F8 DELIROAD két párhuzamosan működő 72V 21Ah (összesen: 3 024 Wh) akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátorokat az egyik legnagyobb akkumulátorgyár a Tianneng Group szállítja a motorokhoz.

Akkuk

A nagy teljesítményű Lítium Ion akkumulátorok az ülés alatt helyezkednek el, és mellettük még hely is marad kisebb csomagok számára

Töltési idő

6-8 óra a két akkumulátor teljes töltöttségéig

Fék

Az F8 kombinált (CBS) fékrendszerrel rendelkezik, ami megbízhatóbb fékezést eredményez. Bármelyik fékkört indítva hat mindkét kerékre. Segítségével biztonságosabban közlekedhetünk.

Választható színek

Fehér

Kérdésed van az elektromos motorokkal kapcsolatban? Keress minket, mi értünk hozzá!

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu
open