Image Alt

Daytona F5

Daytona F5

Az e-Viball motorhoz hasonlóan a DAYTONA 125 köbcentis családjába tartozik az F5. A 14” kerékméretnek köszönhetően még nagyobb sebességnél is nagyszerűen veszi az úthibákat. A motor meghajtását biztosító 3,2 kw-os motor nem a hátsó kerékben, hanem azon kívül helyezkedik el, aminek köszönhetően az esetleges kerékcsere is sokkal könnyebben kivitelezhető. Az ülésben helyezkednek el a nagy teljesítményű Lítium aksik, amelyek együttesen táplálják a motort. A több mint 60 km-es hatótávnak köszönhetően megfelelő választás napi ingázáshoz is. A biztonságos közlekedéshez nagyban hozzájárul a kombinált (CBS) vékrendszer.

Főbb jellemzők:
  • 3200 Watt motorteljesítmény
  • 65 km feletti hatótáv egy töltéssel
  • 14” alumínium öntött kerekek
  • Riasztó, CBS fékek

1.289.000 Ft

Kefe nélküli Bosch agymotor

3200 Watt motorteljesítmény

LVNENG LX01 robogó akkumlátor szerkezet

Akkumulátorok és teljesítmény

A megfelelő teljesítmény és hatótáv érdekében az F5 két párhuzamosan működő 72V 21Ah (összesen: 3 024 Wh) akkumulátorral rendelkezik. Az akkumulátorokat az egyik legnagyobb akkumulátorgyár a Tianneng Group szállítja a motorokhoz.

Akkuk

A nagy teljesítményű Lítium Ion akkumulátorok az ülés alatt helyezkednek el, és mellettük még hely is marad kisebb csomagok számára

Töltési idő

6-8 óra a két akkumulátor teljes töltöttségéig

Fék

Az F5 kombinált (CBS) fékrendszerrel rendelkezik, ami megbízhatóbb fékezést eredményez. Bármelyik fékkört indítva hat mindkét kerékre. Segítségével biztonságosabban közlekedhetünk.

Választható színek

Fehér

Kérdésed van az elektromos motorokkal kapcsolatban? Keress minket, mi értünk hozzá!

Zöld Mobilitás Kft.

A Zöld Mobilitás Kft. 2020-ban alakult azzal a céllal, hogy megfizethető alternatívát kínáljon az elektromos közlekedés területén.

Elérhetőség

Hétfő-Péntek: 8-16
1037, Budapest Kunigunda útja 60
+36 30 3762646
(+36 30 erobogo)
info@elektromosrobogo.hu
open